VYSOČANY - VILÉMOVICE 2 : 1 (2 : 0)

25.03.2019 10:01

          Po zimní přestávce se naplno rozeběhla mistrovská utkání 1. B třídy a nás čekal hned na úvod  tým Vysočan, kam jsme zajížděli v sobotu 23.3.2019. Chtěli jsme  předvést dobrý fotbal a odvést si tři body za vítězství.

V první šanci zápasu  se objevili domácí, ale Beneš hlavou mířil mimo. My jsme odpověděli  akcí Jarůška, který přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Kuropatu, ale jeho zakončení skvělým zákrokem zmařil domácí brankář Valach. O chvíli později zahrával  Kasálek přímý kop, ale brankář jeho pokus vyrazil a domácí obránci odkopli míč do bezpečí. Běžela 9. Minuta, domácí zahrávali rohový kop a Petržel přesnou hlavičkou k tyči otevřel stav utkání 1:0. V další šanci se objevil domácí Krátký, jeho  střela šla však těsně mimo. My jsme se snažili o vyrovnání, Siegl mířil z přímého kopu jen kousek od pravé tyče domácí branky. Ve 20. minutě  se prosmýkl kolem domácích obránců Kuropata, ale jeho parádní střela k  naší smůle pouze orazítkovala břevno. Po rohu Siegla hlavičkoval Randula nad branku. V další šanci se objevil Heger, ale brankář domácích byl v souboji rychlejší a na míč dosáhl dříve. V 35. minutě Kasálek vyslal do úniku Hegera, který dal na rozběhnutého Kuropatu, ale jeho střela šla těsně mimo. Otřepané klišé nedáš - dostaneš zafungovalo ve 42. minutě, kdy se po jedné z našich šancí dostali domácí  k odraženému míči, Jiří Hejč si vyměnil míč s Krátkým a střelou podél brankáře Kyzlinka navýšil stav utkání na 2:0. V samotném závěru se ocitli v dobré pozici za nás Pernica a za domácí Petržel, ale neuspěli a tak skóre první půle zůstal už nezměněn.

Druhá půle začala šancí domácích, Siegl však střelu domácích zablokoval. My jsme odpověděli šancí Jarůška, který po přihrávce od Kuropaty mířil mimo. Po rohu Siegla a odraženém míči se dostal k hlavičce Jarůšek, ale míč skončil k naší smůle na břevnu. V dobré pozici se ocitl Gross, ale jeho střelu vyrazil brankář domácích na roh. Běžela 61. minuta, když po akci Pernici zahrál jeden z domácích hráčů rukou v pokutovém území a byla z toho penalta. Míč si postavil  Siegl, ale bohužel ji neproměnil. O chvíli později se na levé straně hřiště uvolnil Pernica, jeho střelu brankář domácích zlikvidoval. V 70. minutě po závaru v pokutovém území domácích dopravil míč do branky Jarůšek, ale bohužel to bylo z ofsajdu. Za domácí se v šanci objevil Maňoušek, ale jeho střelu zlikvidoval brankář Kyzlink. Dále jsme pokračovali   v náporu a vytvářeli si šance, dobrou střelu vyslal Gross, nebezpečně hlavičkoval Pernica. Po dalším závaru a rohu Opletala hlavičkoval Skoupý, ale bez úspěchu. V samotném závěru se nám podařilo snížit, když se parádní trefou z přímého kopu trefil Siegl  a snížil na 2:1. Víc už se  nám bohužel nepodařilo. Měli jsme  sice více ze hry a vytvořili si řadu šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Domácí byli dnes v proměňování šancí lepší, a proto vyhráli.

 

 SESTAVA: Kyzlink Jakub, Pernica Marek, Siegl Patrik, Maška Josef  "K", Duchovný  Robin, Kuropata Radomír, Opletal Petr, Randula Radek (46.  min Gross Miroslav), Heger Tomáš, Kasálek Martin (72. min Skoupý Michal), Jarůšek Tomáš.

  

PŘIPRAVENI: Urbánek Filip,  Azbayar Azzaya, Vašíček Luboš, Kučera Martin