VILÉMOVICE - VYSOČANY 3:4 (1:1)

06.05.2013 19:47

Fotbalové jaro pádí dál a dalším soupeřem ,který nám stál v cestě byl v neděli 6.5. tým Vysočan ,kde se nám podařilo loni vyhrát a tak jsme chtěli naplno bodovat.
Úvod nám vyšel víc než dobře. Odražený míč se dostal na hranici šestnáctky k Eliášovi a ten přesnou střelou zajistil naše vedení 1:0.Hosté odpověděli dvěma štiplavými střelami nebezpečného Tordy hlavního strůjce ofenzivy mužstva Vysočan.My jsme měli taká šance. Zleva se dostal k zakončení Štrajt ,ale gólman hostí byl proti.Střelou to zkoušel i důrazný Gross,ale také neuspěl.Na druhé straně musel vytasit parádní zákrok náš brankář proti přímému kopu Tordy.Minuta 40. přinesla hostům vyrovnání. Po přihrávce z pravé strany se dostal k míči hostující útočník Beneš a ten už si věděl rady 1:1.Poločas tedy skončil remízou.
Druhá polovina začala nebezpečnou skrumáží před naší brankou. V minutě 52.jsme nedůsledně pokryli opět hostujícího Beneše ,který střelou pod víko poslal hosty do vedení 1:2.V minutě 56.nedosáhl hostující brankář na přihrávku Štrajta a Eliáš neměl se zakončením do opuštěné branky problém a vyrovnal na 2:2.V 70 minutě Štrajt vybojoval míč ve středu hřiště poslal ho Grossovi ten v souboji s obránci využil svůj důraz a střelou pod břevno nám zajistil obrat na 3:2 V minutě 78. nedostatečně obsazený Torda zpracoval dlouhý nákop do našeho pokutového území a střelou podél našeho brankáře srovnal na 3:3.Osm minut před koncem si na centr z pravé strany naskočil hostující Zavadil, opět trestuhodně neobsazen a hostům zajistil vedení 3:4.Otřepané klišé o tom ,že jsme si vypili kalich hořkosti až do dna platilo i dnes.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš "K" ,Kvasnovský Petr,Urbánek Marek-Šindelka Roman,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Štrajt Petr,Gross Miroslav-Mikšovský Petr.
PŘIPRAVENI: Kopřiva František,Skalický Stanislav,Fiala Jiří ,Kučera Milan