VILÉMOVICE - KOŘENEC 4:3 (3:1)

21.10.2013 07:11

V neděli 20.10. jsme přivítali na našem hřišti tým Kořence a po dvou porážkách jsme chtěli před domácím publikem předvést dobrý fotbal a zakončit hodové oslavy vítězstvím.
Zápas začal za krásného podzimního počasí v 15 hodin .Úvod utkání se nám příliš nepovedl a hned ve 4 minutě jsme prohrávali, po rohovém kopu si na míč naskočil hostující útočník a přesnou hlavičkou otevřel gólový účet zápasu.My jsme odpověděli střelou Vorlického ,která cíl nenalezla.V minutě 10 se pustil do sóla Pernica ,ale také on neuspěl.V minutě 13.přihrál ve středu hřiště Maroši Korytářovi,ten s míčem udělal dva kroky a technickou střelou zpoza pokutového území srovnal na 1:1.V minutě 20.našel exceletní přihrávkou za obránce Vorlický Pernicu ,který placírkou obstřelil gólmana hostí 2:1. Po našem obratu tempo utkání trochu polevilo,ale dál jsme kontrolovali průběh zápasu.Hosté také nezaháleli a naši obranu zaměstnával hlavně zkušený útočník Meluzín,ale do větší příležitosti ho naši obránci nepustili.Konec poločasu patřil nám.V minutě 40.se po spolupráci s Eliášem objevil v šanci Pernica ,ale nedal.V minutě 42. vysunul M.Urbánek Pernicu ,který přihrál z první Vorlickému a ten obstřelil brankáře a zvýšil na 3:1.Do konce poločasu stihl orzítkovat Vorlický z přímého kopu břevno i tak jsme do kabin odcházeli za příznivého stavu.
Druhý poločas jsme začali opět aktivně a dostávali se do šancí Pernica se objevil hned ve dvou a zejména ta druhá po přihrávce Marošiho byla velmi nebezpečná.Zapomněli jsme však trochu na zadní vrátka a hosté znovu po rohu,kdy si na míč naskočil zcela volný hráč snížili na 3:2.My jsme odpověděli šancí Vorlického jeho střelu gólman vyrazil a naslednou dorážku M.Urbánka zlikvidoval také.Po této akci jsme přestali hrát a dovolili hostům srovnat skóre.V minutě 76. vysoký centr Meluzína napálil zcela volný záložník hostů k tyči 3:3. Místo našeho tlaku jsme dovolili hostům vytvářit nebezpečné situace před naší brankou za zmínku stála zejména šance Meluzína v minutě 85,ale brankář Urbánek ji zlikvidoval.Že se fotbal hraje až dokonce nám předvedlo toto utkání ,když už se všichni smiřovali s remízou, napálil v minutě 90 míč z 30 metrů na branku M.Mikšovský a jeho střela propadla gólmanovi mezi rukama a bylo hotovo 4:3.Štěstí v závěru stálo při nás a my si připsali cenné vítězství.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Korytář Jan,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Fiala Jiří,Maroši Jan,M.Mikšovský-Pernica Marek,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ:65.minuta Kučera Martin za Jiřího Fialu
91.minuta Skalický Stanislav za Jana Korytáře
92.minuta Urbánek Filip za Marka Pernicu
ŽK:60 minuta Mikšovský Michal (protesty)