VILÉMOVICE - JEDOVNICE 1:3 (0:1)

07.11.2013 21:07

Poslední domácí utkání jsme sehráli první listopadovou neděli 3:11. a přivítali jsme na našem hřišti tým Jedovnic zápasy s tímto soupeřem bývají vždy velmi zajímavé a dramatické ,ostatně jako všechny derby.
Zápas se začal hrát za deště a mokrý terén ze začátku dělal trochu problémy oběma týmům,proto se začátek utkání nesl v opatrném duchu a nikdo nechtěl vyložit karty na stůl jako první.V minutě 10 nalezl Maroši Vorlického ten směřoval přihrávku do pokutového zemí na niž těsně nedosáhl Kučera.Hosté zahrozili v minutě 15. a hostující Pernica se po rohu dostal k nebezpečné hlavičce.O tři minuty později hosté zahrávali znovu roh a tentokrát se útočník Pernica pověsil do vzduchu a přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu 0:1. A mohlo být v minutě 20 ještě hůře,po naší zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště se hosté řítili do protiútoku naštěstí finální přihrávka nenalezla adresáta.Střelou to zkoušel Kučera,jeho pokus však zblokovali obránci hostů.V minutě 24.se do pokutového území tlačil Vorlický byl však vytěsněn obránci hostů.Hosté nás v první půli pozorně bránili a hrozili rychlými brejky nebo ze standartních situací.V minutě 29. to zkoušel Korytář ,jeho přímý kop zneškodnil gólman hostů.V minutě 39. si narazil Pernica s Vorlickým ,ale do šance se také nedostal.V minutě 43. hosté zahrozili ,ale Pernica hlavou tentokrát neuspěl.V minutě 45 Maroši vysunul Vorlického a ten se zbavil strážců,ale střela šla těsně nad.
Na začátku druhé půle to zkoušel z přímého kopu Vorlický ,jeho střela šla však nad.V minutě 50. se po chybě našich zadáků dostal hostující hráč ke střele ,jeho ránu gólman Urbánek vyrazil na dorážku Borka však již reagovat nemohl a tak hosté zvýšili na 0:2.V minutě 65 se do šance vřítil Vorlický jeho pokus byl však zblokován na roh.V této fázi utkání se hosté dostávali velmi snadno do šancí a my najednou nevěděli kam dřív skočit , hosté byli najednou všude a zejména při šanci v minutě 72 nás reflexivním zákrokem podržel gólman Urbánek.V minutě 78. se po jednom ze smrtících protiútoků hostů blýskl znovu náš gólman.V minutě 80. jsme měli možnost zahrávat přímý kop,míč si postavil Maroši a technickým obloučkem snížil na 1:2.Po tomto gólu jsem se snažili o vyrovnání ,ale hosté nás velmi těsně bránili a ikdyž jsme si vytvořili šance k zakončení jsme se dostávali jen velmi těžce .Definitívní podobu výsledku určili hosté po rohovém kopu, na k52:minuta skočil hostující hráč , trefil hlavou tyč a odražený míč do branky dorazil Vintr a rozhodl o vítězství Jedovnic 1:3.Nutno dodat ,že hosté si asi vyhrát zasloužili ,protože předvedli lepší výkon.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Eliáš Lumír,Vašíček Luboš"K"Korytář Jan,Urbánek Marek-Kučera Martin,Maroši Jan,Fiala Jiří,Mikšovský Michal-Pernica Marek,Vorlický Jiří.
PŘIPRAVENI:Kašpárek Michal,Stupka Jakub,Mikšovský Petr,Voráč Tomáš ,Kopřiva František
ŽK: 52.minuta Fiala Jiří ( faul)
      60 .minuta Korytář Jan (faul)