VILÉMOVICE - JEDOVNICE 0:2 (0:0)

05.05.2015 22:05

První květnovou neděli jsme hostili sousední Jedovnice,takže jsme očekávali derby zápas  a chtěli jsme doma předvést dobrý fotbal a hlavně vyhrát.

      Zápas začal vzájemným oťukáváním a byli jsme to my, kdo vystrčil drápky jako první, jenže Korytář po centru Stupky mířil pouze do brankáře hostů.Hosté  ale nezaháleli a také si vytvořili dobré střelecké příležitosti, naštěstí pro nás buď to mířili vedle ,nebo je zneškodnil dobrým zákrokem brankář Hlaváček.Zejména standardní situace z 21.minuty byla velmi nebezpečná,ale Hlaváček vyrazil na roh.V minutě 32 jsme zahrávali přímý kop z levé  strany a Školařovi chyběl krůček,aby míč lépe trefil a dopravil jej do branky.Do konce poločasu se v šanci objevil i P.Mikšovský,ale neproměnil . V minutě 40 se uvolnil ve středu hřiště Kučera  a pokusil se přehodit  brankáře ,ale neuspěl.V závěru půle  na dobrý centr,jen těsně nedosáhl Eliáš.První půle se hrála ve velkém tempu a nasazení a i když obě mužstva měli několik šancí skončila smírně.
           Druhá  půle začala šancí hostů,naštěstí dali mimo.V minutě 50. zamotal Eliáš hlavu třem  obráncům hostů,ale na přesnější střelu nebo centr ,už mu nezbyly síly.Běžela minuta 59. a roh ,který zahrával Vorlický prosvištěl pokutovým územím hostů a bohužel nikdo z našich netečoval míč do branky.V minutě 68 měl blízko ke gólu Eliáš ,ale míč trefil v záklonu a ten šel nad.Hosté si také vytvořili šance ,ale Hlaváček byl naštěstí vždy na místě.V minutě 72 se uvolnil ve středu hřiště Vorlický,předal Kučerovi,ten dal do běhu P.Mikšovskému,který chtěl prostřelit hostujícího brankáře ,ale ten jeho záměr vystihl a střelu  vyrazil.V minutě 78 nebezpečně   pálil hostující Milko ,střela šla těsně nad.Zlomová pro utkání byla minuta 81.a individuální akce Borka na jeho centr naskočil Wintr a hlavou poslal hosty do vedení.Po gólu jsme vrhli všechny  síly do útoku ,ale při rohu ,na který se vysunul i gólman Hlaváček,se míč odrazil do středu pole a sprinterský souboj z našimi obránci vyhrál hostující Rybář a do prázdné branky pečetil vítězství hostů 0:2.Hosté měli v závěru zápasu lepší koncovku a tak se jim podařilo vyrovnané utkání vyhrát.
SESTAVA :Hlaváček Filip-Stupka Jakub,Školař Ondřej,Fiala Jiří-Eliáš Lumír,Kučera Martin"K",Duchovný Robin,Korytář Jan-Vorlický Jiří,Mikšovský Petr.
STŘÍDÁNÍ: 82. minuta Vašíček Luboš za Petra Mikšovského.