VAVŘINEC - VILÉMOVICE 1:4 (1:2)

29.10.2013 22:03

Za krásného slunečného počasí jsme zajížděli v neděli 27.10. na hřiště nováčka okresního přeboru do Vavřince ,který byť nováček si získal svými výsledky respekt soupeřů.
Utkání začalo vzájemným oťukáváním a v první šanci se objevili domácí ,ale hlavou mířil domácí útočník vedle.My jsme zahrozili v 5 minutě ,kdy Maroši zahrával přímák a Pernica hlavou nedal.V minutě 10. se po akci Marošiho,Eliáše a Vorlického také neměnilo skóre.Po té se tlačil do šance M. Mikšovský ,ale ani v minutě 13 ani v minutě 15. ji nedotáhl do konce.Maroši se také zastřeloval ,ale přímý kop šel těsně nad a střelu ze hry po Pernicově přiklepnutí kryl domácí brankář.Domácí se připoměli v minutě 21,ale na prudký centr z pravé strany těsně nedosáhli dva dobíhající hráči.V minutě 24. rozehráli přímý kop na centrovaný míč si naběhl domácí založník a ve skluzu dopravil míč za záda Urbánka 1:0.Naši hráči se ,ale rychle otřepali a již z v minutě 27. Korytář napřáhl z přímého kopu brankář, však jeho střelu vyrazil.V minutě 33.zahrával roh Maroši ,na jeho centr si naskočil Pernica a nekompromisní hlavičkou srovnal na 1:1.Minuta 37 .patřila Marošimu ,když dělovkou z přímého kopu vymetl levý horní roh domácí branky a poslal nás do vedení.1:2.Povedl se nám obrat a první poločas pro nás skončil příznivým výsledkem.
Začátek druhého poločasu měl vyrovnaný průběh. Domácí měli možnost v minutě 50,ale střelu z přímého kopu ,která už už směřovala k levé tyči parádním zákrokem vyrazil brankář Urbánek.Skvělý zákrok předvedl po Marošiho střele také domácí brankář.V minutě 58 kombinace Marošiho s Kučerou nenašla adresáta.V minutě 65 po ťukesu Pernici a Marošiho ve velké příležitosti posledně jmenovaný nedal.Sřelou z úhlu se ukázal také Kučera.Aktivními uniky se prezentoval Eliáš ,ale jeho podélná přihrávka nenašla žádného ze spoluhráčů .V minutě 75.si míč vyměnil Vorlický z Eliášem ,z jejich kombinace těžil Kučera ,ale střela šla těsně nad.V minutě 81.Eliáš skvělým způsobem potáhl míč přistrčil do šance Vorlickému ,který nepropálil brankáře.V 84.minutě Vorlický z pravé strany nacentroval a Pernica přesnou hlavičkou zvýšil na rozdíl dvou branek. 1:3.Závěr utkání jsme kontrolovali situaci a Pernica mohl hlavou náš náskok ještě zvýšit ,ale orazíitkoval hlavou pouze břevno.Posklední slovo ,však Pernica přece jenom měl a po lahůdkové přihrávce M.Mikšovského doklepl do odkryté branky na 1:4. a uzavřel tak gólový účet zápasu a my si připsali další cenné vítězství.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Korytář Jan,Urbánek Marek-Fiala Jiří,Vorlický Jiří Eliáš Lumír,Maroši Jan,Mikšovský Michal-Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:55.minuta Kučera Martin za Jakuba Stupky
PŘIPRAVENI :¨Kašpárek Michal,Urbánek Filip.