TJ VILÉMOVICE - TJ SOKOL KOBEŘICE 5 : 4 ( 3 : 2 )

01.09.2020 10:12

 

Po volném kole jsme v neděli 30.8.2020 na domácím hřišti přivítali tým Kobeřic, se kterým vždy hrajeme vyrovnané utkání, a tak jsme byli zvědaví, jak to dopadne dnes.

Zápas začal lépe pro nás a svým typickým náběhem pozlobil obranu hostů Švancara. Jeho centr ale nenašel adresáta. Hosté odpověděli rychlým kontrem, ale i přes svůj důraz se k zakončení nedostali. V 8. minutě hosté, po střele Polácha, zahráli v pokutovém území rukou a byla z toho penalta, kterou Jarůšek, umístěnou střelou k tyči, bezpečně proměnil a otevřel skóre utkání - 1:0. Běžela 12. minuta, Jarůšek přihrál Kasálkovi, který se prokličkoval až na hranici pokutového území a přízemní střelou nadvakrát překonal brankáře hostů - 2:0. V 16. minutě Siegl dlouhým pasem našel Švancaru, ten míč skvěle zpracoval, obhodil si obránce, vyběhnuvšího brankáře přehodil a míč zapadl do branky 3:0. Po těchto gólech se hra odehrával spíše ve středu pole a my jsme to zkoušeli z přímých kopů, ale ani Švancarův ani Kasálkův pokus ke gólu nevedly. Ve 44. minutě se hostům podařilo střelou Floriana z hranice pokutového území snížit na 3:1. V poslední minutě první půle se Florian dostal ještě k jednomu pokusu, jeho tečovaná střela skončila v naší brance a bylo to rázem 3:2. První půle tedy skončila naším jednobrankovým vedením.

Do druhé půle jsme vstoupili lépe my, když ve 47. minutě přiklepl Mikšovský do běhu Švancarovi, který se zbavil obránce a podél brankáře dal na 4:2 pro nás. Hosté se snažili snížit, ale jejich šance skončila střelou nad. Po rohu Polácha se v dobré šanci ocitl J. Maška, ale pálil nad branku hostů. V 66. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Polášek. Z přímého kopu to zkoušel Polách, jeho střelu však brankář chytil. Běžela 67. minuta, po našem nedůrazu se dostal k míči Piňos a snížil na 4:3. O chvíli později mohli hosté vyrovnat, ale gólman D. Maška reflexivním zákrokem šanci hostů zlikvidoval. V 70. minutě byl v šestnáctce hostů faulován Polách, následoval pokutový kop, který bezpečně proměnil Mikšovský a zvýšil na 5:3. Hosté se ale nevzdávali. Po rohu hlavičkoval nad naši branku Toncr. Krasnou střelu vyslal na hostující branku Švancara, ale rozezvučel pouze břevno. Nebezpečně pálil i Polách, ale také neuspěl. Běžela 83. minuta, když vysoký centr hostujícího Toncra zapadl do naší branky a bylo to opět jen o gól - 5:4. Závěr zápasu jsme si již pohlídali a my si připsali důležité vítězství. 

       

SESTAVA: Maška David, Randula Radek (46. min. Pernica Marek), Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin (80. min. Kučera Martin), Zach Vojtěch (80. min. Azbayar Azzaya), Heger Tomáš (80. min. Mareš Lukáš), Kasálek Martin,

Polách Tomáš, Švancara Petr, Jarůšek Tomáš (46. Mikšovský Petr).

 

PŘIPRAVENI: Veselý Zdeněk, Kubica Zdeněk.