TJ VILÉMOVICE - TJ SOKOL BOHDALICE 6 : 2 ( 3 : 0)

13.08.2019 11:15

 

V neděli 11.8. 2019 začala 1. B třída prvními zápasy a my na našem hřišti přivítali nováčka soutěže - mužstvo Bohdalic, se kterým jsme se ještě nestřetli a tak jsme očekávali velmi těžký zápas.

Úvod zápasu nám vyšel parádně a hned ve 3. minutě odvrátil Duchovný hlavou nákop hostů na Pernicu, který našel přihrávkou rozběhnutého Kuropatu, ten svůj únik zakončil přesnou střelou a otevřel skóre utkání 1:0. O chvíli později Valnoha přihrál do běhu opět Kuropatovi, ale tentokrát mířil těsně mimo. Dobrou střelu zpoza šestnáctky vyslal na soupeřovu branku Valnoha, ale ta šla také kousek vedle. Rychlík Kuropata se znovu dral do šance, ale brankář hostů mu míč vyrazil. Ve 28. minutě Siegl vhazoval míč z autu na Pernicu, ten mu míč vrátil a Siegl parádním centrem přihrál na Mašku, který hlavou napálil míč pod břevno branky hostů a navýšil na 2:0. Běžela 33. minuta, Pernica vyvezl míč z naší poloviny, našel Jarůška, ten přiklepl Kuropatovi, který přesnou střelou k tyči navýšil na 3:0. Hosté se do šancí moc nedostávali, dařilo se nám je bránit, a nebo spolehlivými zákroky zasáhl brankář Veselý. Ke konci první půle měl ještě dobrou šanci Kuropata, ale tentokrát neuspěl. Po první půli jsme tedy drželi tříbrankové vedení.

Začátek druhé půle vyšel lépe hostům a po našem drobném zaváhání hosté snížili, když míč do naší branky dopravil Kolečkář. Hosté nás zlobili svými rohovými kopy, ale podařilo se nám je přestát bez úhony. V 55. minutě Kuropata našel Hegera, ten přistrčil Valnohovi, který střelou k tyči navýšil náš náskok už na 4:1. O chvíli později jsme zahrávali přímý kop, Siegl přiklepl Hegerovi, ale jeho parádní střela šla pouze do tyče branky hostů. V 79. minutě Duchovný našel Jarůška, který přihrál Kuropatovi, a ten přesnou střelou dal na 5:1. Běžela 81. minuta, když hosté zahrávali roh a nejvýše vyskočil hostující Píšek a hlavou snížil na 5:2. O chvíli později znovu Píšek pohotově vystřelil, ale Veselý byl na místě. V 89. minutě Jarůšek ve spolupráci s Azbayarem vybojoval míč, Jarůšek se po té pohotovou kličkou uvolnil a střelou  k tyči navýšil na 6:2. Konec zápasu se blížil a my si  prvním utkání nové sezony připsali zasloužené vítězství. 

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk - Kučera  Martin (58. min. Urbánek Filip), Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný  Robin, Kuropata Radomír, Kasálek  Martin, Heger Tomáš, Valnoha Zdeněk (87. min. Vašíček Luboš), Jarůšek Tomáš, Pernica Marek (72. min.Azbayar Azzaya).