TJ VILÉMOVICE - TJ DRAŽOVICE 6 : 1 ( 3 : 1 )

28.08.2018 14:03
    
                      V neděli 26.8. jsme v dalším utkání hostili tým Dražovic,který  v předchozích sezónách hrál vyšší soutěž a tak jsme očekávali těžký zápas,ale i přesto jsme chtěli uspět.
                         Úvod utkání nám vyšel náramně ,hned ve druhé minutě vyslal do úniku Kučera Kuropatu,ten potáhl míč a naservíroval přesnou přihrávku na rozběhnutého Opletala ,který přesnou střelou uklidil míč do branky hostů 1:0.My jsme dál pokračovaly v aktivitě a dva nebezpečné centry po svých únicích do pokutového území vyslal Azbaayar, ale k naší smůle ani Opletal ,ani Heger nemířili přesně.O chvíli později si  na roh Kuropaty  naběhl Maška ,ale jeho střelu brankář hostů vyrazil.V minutě 13 byl při jedné z našich akcí nedovoleně atkován v pokutovém území hostů  Marek Pernica,následovala penalta ,kterou z přehledem proměnil Opletal a zvýšil náš náskok na 2:0.Po těchto akcích se hra odehrávala spíše mezi šestnáctkami.Běžela minuta 33. Azbayar potáhl  míč po lajně,přihrál Kuropatovi,ten viděl lépe postaveného Hegera ,rychle mu poslal míč a ten technickou střelou k tyči navýšil už na 3:0.V minutě 39.hosté zahrávali přímý kop,míč si postavil Vlach střelou přes zeď snížil na 3:1.Poločas tak pro nás skončil dvoubrankovým vedením. 
                          Druhá půle začala opět naší aktivitou,nebezpečnou střelu na branku vyslal Azbayar,k naší smůle šla těsně mimo.Na obránce hostů platil zejména  Kuropata,který jim svou rychlostí několikrát zle zatopil.Hrozili jsme i ze standartních situací zejména rohových kopů,ale nevyužili jsme je.V minutě 73.Kuropata prošel do pokutového území ,jeho střelu brankář hostů vyrazil, k míči se dostal Azbayar,který střelou vedle brankáře dal na 4:1.Běžela minuta 78. k míči se ve středu hřiště dostal Heger ,všiml si nabíhajícího Jarůška ,který technickou střelou k tyči zvýšil už na 5:1. Je nutné zdůraznit, že Tomáš nastoupil téměř po půl roku trvajícím zranění a hned skóroval a aby toho nebylo málo tak hned dvakrát. Hosté měli největší příležitost ke vstřelení branky pár minut před koncem zápasu , ale Kyzlink  pohotovým zákrokem tuto šanci zmařil. V minutě 90.měl poslední slovo po přihrávce Opletala opět Jarůšek ,který křižnou střelou dal na konečných 6:1 a my si po parádním výkonu celého mužstva připsali zasloužené vítězství.
 
SESTAVA :  Kyzlink Jakub - Pernica Marek,Maška Josef "K",Kasálek Martin, Duchovný Robin - Kučera Martin (66.minuta Pernica Lukáš),Randula Radek,Opletal Petr,Heger Tomáš,Azbayar Azzaya (72.minuta Jarůšek Tomáš) - Kuropata Radomír (77.minuta Urbánek Filip).