TJ VILÉMOVICE - TATRAN KOHOUTOVICE 3 : 0 ( 0 : 0 )

02.05.2019 15:16

 

Poslední dubnovou neděli 28.4.2019 nám los určil tým Kohoutovic, se kterým jsme na jejich hřišti na podzim prohráli, a tak jsme jim chtěli porážku oplatit a doma uspět.

Do utkání jsme vstoupili náporem a hned v prvních minutách jsme měli dvě velmi dobré příležitosti. V obou se objevil aktivní Jarůšek, ale bohužel ani v jedné na brankáře hostů nevyzrál. Vzápětí se ve dvou velmi dobrých šancích ocitl hostující Havlíček, ale ani on neuspěl jak z přímého kopu tak ani křižnou střelou, která šla těsně mimo naši branku. Po akci Pernici ve 20. minutě se ocitl v dobré příležitosti Jarůšek, ale jeho pohotový pokus šel těsně nad branku. Hosté také nezaháleli a předváděli dobrý kombinační fotbal, byli i důrazní v osobních soubojích a nedali nám ani kousek hřiště zadarmo. V 38. minutě se nám povedlo v pokutovém území hostů udělat pořádný zmatek, ale  tečovaný míč v poslední chvíli  vyrazil brankář hostů do bezpečí. V posledních minutách první půle se dvěma super zákroky blýskl náš brankář Kyzlink, který nejprve zlikvidoval sólo Vodáka a poté zlikvidoval i velkou  šanci Kajanoviče. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Druhá půle začala lépe pro hosty a hned ve 46. minutě Kyzlink  parádním zákrokem zmařil šanci Hálovi. O chvíli později  po dobré kombinaci hostů zabránil míči v cestě do branky Duchovný. Běžela 50. minuta a my jsme v našem pokutovém území zastavili hostujícího Vodáka v rozporu s pravidly a byla z toho penalta. Míč si postavil Havlíček, jeho úmysl ale dnes výtečný Kyzlink bravurním zákrokem zlikvidoval. Po těchto akcích hostů jsme se konečně dostali ke slovu také my a v 54. minutě Siegl zahrával roh, na jehož centr si naběhl zcela volný Opletal a pohodlně dopravil míč do odkryté branky - 1:0. V další naší šanci se znovu objevil Jarůšek, ale opět mu chyběl kousek, aby rozvlnil síť za zády  gólmana  Severy. Hosté odpověděli neuvěřitelným závarem, který Kyzlink za pomocí všech bránících hráčů vyřešil a míč za svoje záda nepustil. Svým typickým způsobem se prodral do šance i Kuropata, ale ač tísněn, přesto pořádně vystrašil brankáře Severu. Běžela 61. minuta a dlouhý několikrát tečovaný míč  se dostal až do pokutového území hostů, kam si odvážně naběhl Kuropata, který netradičně hlavou přehodil  brankáře - 2:0. V 75. minutě se dostal k míči před pokutovým územím Jarůšek, jeho střelu brankář hostů vyrazil k Hegerovi, který také neuspěl, míč se nakonec dostal ke Grosovi a ten navýšil naše vedení na 3:0. O chvíli později jsme rozehráli krásnou kombinační akci, míč putoval od Kasálka k Azbayarovi, ten dal z  první na Jarůška, ale jeho střela šla těsně nad branku. Závěr zápasu se blížil a my si po výborném  výkonu proti velmi kvalitnímu soupeři připsali cenné vítězství.   

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub, Pernica Marek (81. min. Kučera Martin), Siegl Patrik, Maška Josef "K",  Duchovný Robin (83. min. Urbánek Filip), Kuropata Radomír (75. min. Gross Miroslav), Heger Tomáš, Kasálek Martin, Opletal Petr (65. min. Randula Radek), Skoupý Michal (46. min. Azbayar Azzaya), Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Vašíček  Luboš.