TJ VILÉMOVICE - FC ČEBÍN 3 : 1 ( 1 : 0 )

09.08.2021 09:54

.                         V sobotu 7.8. se po dlouhé pauze naplno rozběhly krajské soutěže  a my v prvním kole na našem hřišti přivítali tým Čebína , který je tradičním účastníkem krajských soutěží a svým herním projevem a důrazem v osobních soubojích je vždy velmi těžkým soupeřem . 

                     Hned v základní sestavě se nám představil mladíček David Fried, který k nám přišel ze Sparty Brno a nikoho nenechal na pochybách,že bude určitě platná posila pro náš tým.    

                     Zápas začal lépe pro nás a hned v úvodu utkání Švancara přihrávkou vybídl ke skórování Jarůška  ,ale jeho pokus gólman hostů  vyrazil na roh , ten zahrával Polách a hosté měli co dělat ,aby míč směřující do branky odhlavičkovali do bezpečí . V dobré pozici střílel také Kučera ,ale brankář hostů míč  pohotovým  zákrokem vyrazil na roh . V 18.minutě prostrčil Polách míč na Švancaru , který ho pod padajícím brankářem poslal pohotově do branky a poslal nás do vedení 1:0.

Po našem vedoucím gólu se hra odehrávala spíše ve středu pole se spoustou tvrdých osobních soubojů a moc fotbalové krásy k vidění nebylo . Hosté pozorně  bránili a my jsme se jen těžko dostávali do šancí . V samotném závěru se nejprve dostali do šance hosté , ale náš brankář Veselý reflexivním zákrokem střelu hostům vyrazil . V našich dvou šancích se objevili nejprve Zach a potom Fried , ale oběma chyběl krůček , aby své pokusy lépe zakončili . První půle tedy skončila naším těsným vedením . 

              Druhá půle začala naší povedenou akcí , když Polách našel Hegera  , ale jeho střela orazítkovala pouze břevno od něj šel míč do země a po té ho hosté odklidili do bezpečí . V 50.minutě se dostali ke slovu hosté , když využili našeho drobného zaváhání v obraně a Patrik Kučera uklidil míč zblízka do naší branky a srovnal na 1:1 . My jsme odpověděli šancí Hegera , ale k naší smůle neuspěl . Běžela 57.minuta, Randula zahrával dlouhý aut , míč propadl do pokutového území ,kde ho Polách  hlavou prodloužil na Švancaru ,který zblízka překonal brankáře hostů  a znovu strhl vedení na naši stranu 2:1.  Po našem vstřeleném gólu se hosté  sice snažili o vyrovnání ,ale my jsme je do větších šancí nepouštěli a naopak jsme to byli my kdo si vytvářel šance k navýšení náskoku . V 77 .minutě Maška dlouhým pasem vyslal do úniku Jarůška ,který technickou střelou podél brankáře zvýšil na 3:1. Ke konci zápasu jsme se objevili ještě v několika šancích ,ale skóre už se neměnilo . Závěr utkání se blížil a my si připsali v tomto těžkém utkání zasloužené vítězství . 

         

SESTAVA  :  Veselý Zdeněk - Randula Radek (61.min Pernica Marek) , Maška Josef "K" , Kasálek Martin , Kučera Martin - 

Fried David (51.min. Mareš Lukáš) , Polách Tomáš , Zach Vojtěch , Heger Tomáš , Švancara Petr - Jarůšek Tomáš .

 

PŘIPRAVENI : Hlaváček Filip , Siegl Patrik .

 

                                                               STATISTIKA -     TJ  VILÉMOVICE

                                                 GÓLY                                                   PŘIHRÁVKY

                                               

                                   18.minuta - Švancara Petr                               Polách Tomáš 

                                    57.minuta - Švancara Petr                              Polách Tomáš 

                                    77.minuta - Jarůšek Tomáš                              Maška Josef 

      

ŽK : 32.minuta Švancara Petr (faul)

        83.minuta Mareš Lukáš ( faul)