TJ VILÉMOVICE - FC ČEBÍN 1 : 1 ( 1 : 1 )

15.09.2020 12:29

 

V neděli 13.9.2020 jsme v dalším utkání 1.B třídy přivítali na našem hřišti mužstvo Čebína, se kterým jsou zápasy velmi vyrovnané a velmi těžké.

Úvod zápasu se nesl ve vzájemném oťukávání, nikdo totiž nechtěl odkrýt karty jako první, nicméně jsme to byli první my, když po centru Kasálka hlavičkoval Kučera těsně nad branku hostů. V 8. minutě to byli ale hosté, kteří po zprvu nenápadné akci poprvé udeřili, když Brodecký tečovanou střelou překonal v naší brance Veselého a otevřel skóre utkání - 1:0. My jsme odpověděli přímým kopem Kasálka, který šel těsně nad. V dobré šanci pálil těsně mimo Heger. O chvíli později střílel z přímého kopu Polách pouze do tyče, ale k odraženému míči se ani Azbayarovi ani Jarůškovi dostat nepodařilo. Hosté odpověděli povedenou střelou Malého, která orazítkovala břevno naší branky, odražený míč se dostal k Šnédarovi a jeho dorážku zlikvidoval pohotovým zákrokem Veselý. Do dvou dobrých šancí se dostal Jarůšek, ale k naší smůle šla ta první nad a ta druhá těsně mimo branku. Ve 24. minutě si dlouhý nákop Siegla zpracoval Polách, obešel dva obránce hostů, jeho střelu gólman hostů vyrazil, odražený míč doklepl do odkryté branky pohotově Jarůšek a srovnal na 1:1. Po vyrovnání jsme dál pokračovali v aktivní hře. Z přímého kopu to zkoušel Polách, ale jeho střelu brankář hostů výtečně vyrazil. V další šanci si Kučera dobře zpracoval míč, ale svůj dravý průnik do pokutového území nestihl zakončit. Na centr Duchovného si naběhl Jarůšek, ale gólman jeho hlavičku vyrazil. V samotném závěru první půle hosté zahrávali přímý kop, ale Veselý skvělým zákrokem střelu vyrazil do bezpečí. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Začátek druhé půle byl znovu velmi vyrovnaný. Hosté pozorně bránili a my se těžko prosazovali, hra se nám nedařila tak, jak jsme si představovali a ani v koncovce to nebylo ono. První jsme se osmělili my, když v dobré pozici pálil Heger mimo. Hosté odpověděli po rohu hlavičkou Beránka, kterou Veselý pohotově kryl. Po našem rohu střílel Maška nad branku hostů. Duchovný našel Jarůška, který střílel nad. O chvíli později Heger našel Jarůška, jeho střelu brankář vyrazil, na odražený míč si naběhl Kubica, který svou dorážku nasměroval jen kousek vedle branky. Ke střele se při další akci dostal opět Kubica, ale brankář jeho střelu lapil. Hosté v závěru zápasu přes naše neproměněné šance mohli nakonec překlopit vítězství na svou stranu, ale první šanci Brodeckého hasili ve spolupráci Veselý s Maškou. Ve své druhé šanci pálil těsně nad naši branku. Obě mužstva se tak na konci zápasu rozešla smírně.   

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Randula Radek, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robert, Kučera Martin (65. min. Kubica Zdeněk), Heger Tomáš, Kasálek Martin, Polách Tomáš, Azbayar Azzaya (46. min. Pernica Marek), Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Maška David, Vašíček Luboš, Mareš Lukáš.