TJ SOKOL BOHDALICE - TJ VILÉMOVICE 1 : 4 ( 0 : 2 )

21.09.2020 12:50

 

V sobotu 19.9.2020 jsme odjížděli k dalšímu utkání 1.B třídy, a to do Bohdalic, kde jsme ještě nehráli a po dvou zápasech jsme zase chtěli poznat chuť vítězství.

Úvod utkání byl velmi opatrný a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště. Do šancí se obě mužstva dostávala spíše ze standardních situací. Domácí nás ohrožovali zejména dlouhými autovými vhazováními, na které si nabíhali jejich vysocí hráči, ale nám se je dařilo úspěšně bránit. My jsme zase hrozili přímými kopy a rohy, ale bez gólového efektu. To se nám podařilo až ve 26. minutě, když po centru Švancary zahráli domácí ve svém pokutovém území rukou, byla z toho penalta, kterou chladnokrevně proměnil Jarůšek a poslal nás do vedení 0:1. O chvíli později Azbayar našel v pokutovém území Jarůška, ale tentokrát tísněn střílel nad branku domácích. Běžela 29. minuta, když Maška vybojoval míč ve středu hřiště, obešel jednoho z domácích, přihrál Švancarovi, který s míčem u nohy utekl po levém křídle, nahrál Jarůškovi a ten střelou podél domácího brankáře navýšil náš náskok na 0:2. Domácí nás sice občas zlobili svými dlouhými auty, které se sice velmi těžko brání, ale nám se to celkem dařilo. Velkou příležitost měl ke konci první půle Jarůšek, když vysoký míč chtěl usměrnit patičkou do branky, ale domácí brankář Plchut akrobatickým zákrokem jeho pokus vyrazil. I tak první půle skončila lépe pro nás.

Začátek druhého poločasu byl neuspořádaný a mnoho fotbalové krásy jsme neviděli. V první vážnější šanci se ocitl Polách, ale střílel těsně mimo. Domácí zahrozili střelou Kolečkáře, se kterou si poradil Veselý. O chvilku později zahráli roh na krátko Švancara se Zachem, míč se dostal k Maškovi, ale na jeho centr nikdo nedosáhl. Domácí obranu zlobil svými technickými kousky Švancara, ale ani přihrávku od Kasálka ani od Zacha ve vážnější ohrožení branky nepřetavil. Domácí odpověděli závarem po autu v našem pokutovém území, ale Veselý s Maškou odklidili míč do bezpečí. V 67. minutě zahrával roh Kasálek, všiml si nabíhajícího Siegla, který jeho centr poslal asi ze třiceti metrů přímo z voleje, nechytatelnou střelou k pravé tyči a pojistil náš náskok na 0:3. V další šanci se po přiklepnutí Švancary ocitl Jarůšek, ale tentokrát neuspěl. Běžela 79. minuta a domácím se podařilo snížit, když Pacula dostal trochu volnosti a technickou střelou překonal Veselého, čímž snížil na 1:3. I po inkasovaném gólu jsme dál pokračovali v aktivní hře a chtěli navýšit náš náskok. Po přihrávce Švancary jen těsně nedosáhl na míč Kasálek. Za domácí zahrozil Kolečkář, ale jeho přízemní centr nikdo netečoval. V 82. minutě vyhodil Veselý míč na Polácha, který dal do běhu Švancarovi, jehož přihrávku doklepl do odkryté brány Jarůšek a pečetil naši výhru na 1:4. Závěr zápasu se pak již jen dohrával a my si připsali zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Randula Radek (69. min. Kučera Martin), Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Azbayar Azzaya (65. min. Mareš Lukáš), Zach Vojtěch, Kasálek Martin, Polách Tomáš, Švancara Petr, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Maška David.