TJ DRAŽOVICE - TJ VILÉMOVICE 1 : 2 ( 1 : 1 )

08.04.2019 10:20

 

V neděli 7.4.2019 nás v dalším kole čekal tým Dražovic, který na tom sice v tabulce není nejlépe, ale je to tým se zkušenostmi z vyšších soutěží a doma hraje lépe než venku.

Začátek zápasu se nesl v nervózním duchu, ale přesto jsme se v první šanci objevili my, avšak střelu Opletala vyrazil brankář domácích. Po této úvodní šanci byla hra opět plná nepřesností, domácí hráli nakopávané míče na své vysunuté útočné hroty, nám se nedařila kombinační hra, kterou jsme zvyklí přehrávat své soupeře. Běžela 25. minuta, k míči se po naší nepříliš povedené akci dostal Duchovný, který tečovanou střelou otevřel skóre zápasu 0:1. V další šanci se po rohu Kasálka dostal k zakončení Pernica, ale na brankové čáře zabránil míči v cestě do branky nadvakrát brankář domácích Vitoul. V 30. minutě se dostal na polovině hřiště k míči Jarůšek, naznačil přihrávku na Kuropatu, pak si  míč stáhl k sobě, ale svou střelou mířil mimo branku. V další nebezpečné šanci se objevil Pernica, ale jeho hlavička po Kasálkově rohu šla těsně mimo branku.Nebezpečně vystřelil na branku Kuropata a následně i Jarůšek, ale brankář domácích byl vždy na místě. V samotném závěru první půle se po našem drobném zaváhání dostali k míči domácí a svou akci dotáhli do konce, když míč za záda Kyzlinka doklepl Vondřich a srovnal na 1:1. Po první půli se tedy obě mužstva rozešla smírně.

Úvod druhé půle opět přinesl neurovnaný fotbal. Viděli jsme spíše urputný boj plný osobních soubojů než pohledné akce s nápaditou finální přihrávkou. Obě mužstva hrozila spíše ze standardních situací. S přibývajícím časem jsme domácí přehrávali a přece jen se objevilo několik šancí. Ať už to byl průnik Kuropaty nebo Pernicova hlavička - obě šance zmařil brankář Vitoul. Po jednom ze Sieglových rohových kopů a následném závaru se dostal do šance Jarůšek, ale v poslední chvíli zabránil míči v cestě do branky domácí obránce Řepka. Běžela 80. minuta, když si dlouhý nákop Siegla zpracoval Kuropata a jeho nadýchaný centr přesnou hlavičkou uklidil do branky Jarůšek. Tímto překlopil stav utkání na naši stranu - 1:2! O chvíli později měl šanci pojistit náš náskok Jarůšek, ale tentokrát ho  brankář Vitoul vychytal. Kuropatův nenápadný centr po nakrátko rozehraném rohu skončil také pouze na břevnu. V samotném závěru zápasu měli po ojedinělém výpadu na naši branku náznak šance také domácí, ale nepodařilo se jim zakončit. Po nepříliš pohledném utkání jsme si odvezli důležité tři body.

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub - Pernica Marek, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin (74. min. Skoupý Michal), Kuropata Radomír, Opletal Petr, Randula Radek (60. min. Kučera Martin), Kasálek Martin, Azbayar Azzaya (60. min Gross Miroslav), Jarůšek Tomáš (90. min. Vašíček Luboš).

 

PŘIPRAVEN: Urbánek Filip.