ŠOŠŮVKA - VILÉMOVICE 3:2 (2:1)

20.10.2013 09:16

V krásném slunečném podzimním odpoledni nás čekal těžký soupeř ,který s omlazeným kádrem jednu chvíli dokonce vedl tabulku okresního přeboru. Zápasy s mužstvem Šošůvky jsou vždy velmi vyrovnané,ne jinak tomu bylo i v neděli 13.10.
Úvod utkání byl pro nás z říše snů a hned z prvního útoku se nám podařilo dát gól.Pernica přesnou přihrávkou našel Eliáše a ten střelou podél brankáře domácích dal na 0:1.Domácí se rychle otřepali z úvodního šoku a hned v minutě 4. po rychlé souhře z na levé straně hřiště se míč dostal ke zcela volnému útočníkovi domácích a ten přesnou střelou srovnal na 1:1.Domácí povzbuzení brzkým vyrovnáním se tlačili do šancí a my jsme najednou nevěděli kam dřív skočit v těchto chvílích nás několika reflexivními zákroky pdržel brankář Urbánek.My jsme odpověděli šancí Korytáře ,ale jeho střelu z úhlu vyrazil gólman domácích na roh.V minutě 40.se po centru Kučery dostal k hlavičce Pernica ,ale dal vedle .Naše dvě šance za poločas bylo po hříchu málo proti šancím domácích ,kteří do kabin odcházeli přece jenom spokojenější ,protože se jim v samém závěru první půle parádní střelou z přímého kopu podařilo vstřelit vedoucí gól.2:1.
Začátek druhé půle vyšel parádně a již v minutě 46. se nám podařilo vyrovnat ,Když Vorlický přesnou přihrávkou našel v pokutovém území Pernicu a ten prostřelil brankáře 2.2.Po našem vyrování se vyrovnalo i dění na hřišti.Přibližně od 65.minuty nás ,ale domácí více a více začali pehrávat a v minutě 66. tutovku domácích hasil gólman Urbánek. My jsme odpověděli střelou Vorlického těsně nad.Rozhodující okamžik utkání se odehrál v minutě 74.Po našem nedůrazném odkopu vytvořili domácí v našem pokutovém území závar ,po kterém se odražený míč dostal k osamocenému útočníkovi domácích a ten překonal bezmocného Urbánka 3:2 .Naše snaha o vyrovnání se proměnila v křeč a do šancí jsme dostávali velmi těžce za zmínku stojí snad jen přímý kop Marošiho těsně nad.Domácí mohli svůj náskok ještě zvýšit ,ale své dvě šance neproměnili.I tak si připsali zasloužené vítězství.
SESTAVA:urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Kučera Martin,Korytář Jan-VorlickýJiří ,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 63 minuta Mikšovský Michal za Jana Korytáře
PŘIPRAVENI:Urbánek Filip,Mikšovský Petr,Zouhar Josef