JEDOVNICE - VILÉMOVICE 3:4 (2:1) na penalty

10.05.2015 08:04

Semifinále poháru OFS Blansko

  Státní svátek 8.5. byl hracím dnem semifinále poháru OFS a my zajížděli do Jedovnic. V neděli se nám zvítězit nepodařilo a tak  jsme  chtěli vyhrát alespoň v poháru.

             Zápas začali lépe domácí a brankář Kyzlink  předvedl několik dobrých zákroků a držel čisté konto.Za nás to zkoušel Kučera jeho střela však postrádala razanci.V minutě 11. domácí předvedli dobře sehranou akci na jejímž konci byl Gryc a nadvakrát překonal Kyzlinka 1:0.Obě mužstva předváděla uvolněný fotbal se spoustou šancí,který se divákům musel líbit.Ke své pověstné střele se dostal i P. Mikšovský ,ale orazítkoval jen tyč.V minutě 26.Korytář rozehrál roh, míč doputoval až k Pernicovi ,který tvrdou  střelou pod břevno srovnal stav 1:1.Běžela 39.minuta po křídle unikl domácí Sedláček , naservíroval přesnou přihrávku Grycovi ,který mířil přesně 2:1 a uzavřel gólový účet poločasu.
      Druhá půle začala šancemi domácích a v  minutě 57. po rohu hlavičkoval domácí  Vít Pernica a zvýšil na 3:1.My jsme již neměli co ztratit a vrhli vše do útoku a snažili se zvrátit nepříznivý vývoj utkání.V šanci se objevil Pernica ,ovšem brankář domácích byl proti a následnou dorážku poslal Eliáš nad.V minutě 65 se na hranici pokutového území uvolnil Pernica ,přiklepl Duchovnému a ten technickou střelou k tyči snížil na 3:2.Běžela minuta 72.Korytář chytře rozehrál přímý kop ve středu hřiště na rozběhnutého Pernicu,který mířil přesně k tyči a srovnal na 3:3.Do konce zápasu se již ani domácí ani my gólově neprosadili a tak museli rozhodnout penalty ve kterých jsme byli úspěšnější my  a  až v deváté sérii se rozhodlo, Michal Kašpárek  proměnil a následný pokus domácích Kyzlink vyrazil a my postoupili do finále.
Za nás ještě penaltu proměnili :Fiala Jiří,Kučera Martin,Pernica Marek,Korytář Jan,Eliáš Lumír,Školař Ondřej.
SESTAVA:  Kyzlink Jakub-Vašíček Luboš,Školař Ondřej,Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír "K",Duchovný Robin,Kučera Martin,Mikšovský Petr- Pernica Marek,Korytář Jan.
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Stupka Jakub za Marka Urbánka
                66.minuta Urbánek Filip za Luboše Vašíčka
                80.minuta Kašpárek Michal za Petra Mikšovského