MEDLÁNKY - VILÉMOVICE 0:3 (0:1)

08.10.2018 20:26
 

V sobotu 6.10.2018 jsme odjížděli  do Medlánek k dalšímu venkovnímu utkání. Zatím se nám na hřištích soupeřů nedaří tak, jak bychom si přáli a tak jsme tuto nepříznivou bilanci  chtěli napravit.

Zápas začali lépe domácí, kteří v úvodních minutách zahrozili několika rychlými akcemi, ale nic z nich nevytěžili. My jsme se rychle oklepali a běžela 7. minuta, když se k odraženému míči dostal Kuropata, který  z hranice pokutového území z otočky vyslal tvrdou střelu, míč se ještě od břevna odrazil do branky a bylo to 0:1. Dál jsme pokračovali v aktivitě a po rohu Kuropaty, jsme udělali v pokutovém území pořádný závar, ale míč se nám do branky dopravit nepovedlo. V minutě 20. se situace opakovala, roh zahrával Kasálek a míč v pokutovém území se snažili doklepnout do branky Kučera, Opletal a Jarůšek, který svou dorážku k naší smůle nasměroval do břevna. Domácí se dostali ke slovu v minutě 27., ale z přímého kopu Kyzlinka nepřekvapili. O chvíli později domácí zahrávali znovu přímý kop, Kyzlink míč vyrazil a definitivně hrozbu odvrátil odkopem Kučera. V závěru první půle se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, a tak jsme v poločase drželi jednobrankový náskok. 

Začátek druhé půle se nesl ve stejném duchu jako závěr té první, ale postupně jsme přebírali otěže utkání a vytvářeli si šance. V minutě 56. Kasálek zahrával přímý kop, odražený míč se dostal ke Kuropatovi, ale jeho střela byla zablokována. O chvíli později se v dobré šanci ocitl Jarůšek, ale na brankáře domácích nevyzrál. Běžela minuta 69., Kasálek zahrával přímý kop, jeho centrovaný míč hlavou tečoval Jarůšek, ale brankář domácích byl na místě. V další akci Heger vysunul Jarůška, který našel rozběhnutého Kuropatu, ale jeho střelu domácí obránce vlastním tělem do branky nepustil. V minutě 83. dlouhým nákopem našel Kasálek Kuropatu, který vyhrál souboj s domácím obráncem a zdánlivě ztracený míč rychlík Kuropata doběhl a navýšil náš náskok na 0:2. Běžela minuta 85., k míči se na pravé straně dostal Kuropata, pronikl do pokutového území, kde přesnou přihrávkou našel Lukáše Pernicu, a ten přesnou střelou dal na konečný 0:3. Závěr zápasu jsme si již pohlídali a zaslouženě si odvezli plný bodový zisk.

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub - Randula Radek, Kasálek Martin, Maška Josef "K", Duchovný Robin, Kuropata Radomír, Heger Tomáš, Kučera Martin (85. min. Urbánek Filip), Opletal Petr, Azbayar Azzaya (63. min. Pernica Marek), Jarůšek  Tomáš (72. min. Pernica Lukáš)