LIPOVEC - VILÉMOVICE 2 : 0 ( 1 : 0 )

30.07.2018 09:16
 
                                  V neděli 29.7. nás čekal v  utkání  2. předkola   poháru Jihomoravského fotbalového svazu pro nás  tradiční soupeř a to Lipovec a na jeho hřišti se mělo rozhodnou kdo postoupí dál.
                                      Úvod zápasu byl vyrovnaný , oběma mužstvům chyběla k nějaké větší šanci finální přihrávka.Do první vážnější šance se první dostali domácí ,ale střelu Heberta  Široký vyrazil na roh.My  jsme odpověděli střelou  Opletala ,ale ani ta si cestu do branky nenašla.Parádní střelu vyslal na soupeřovu branku Azbayar,ale brankář domácích střelu vyrazil na roh.Domácí to zkoušeli ze standartních situací ,ale nám se je dařilo ubránit.Běžela minuta 39.   v našem pokutovém území jsme zastavili soupeře v rozporu z pravidly a byla z toho penalta,kterou proměnil domácí Marušák 1:0.První půle skončila těsným náskokem pro domácí.
                                 Druhou půli jsme zahájili lépe my a po akci Urbánka ,který přihrál do šance Lukáši Pernicovi , jeho tvrdou střelu však vyrazil brankář Sedlák.Ke slovu se dostávali i domácí a nejednou musel zasahovat brankář Kyzlink.My jsme sice po úvodních šancích měli mírnou herní převahu,ale nic se nám z  ní nepodařilo vytěžit.Domácí se z protiútoků dostávali  do dobrých šancí ,ale Kyzlink si s nimi poradil.V minutě 90.domácí pojistili svůj náskok,míč dopravil do sítě Richard Sedlák a dal na 2:0.Závěr zápasu se blížil a domácí zaslouženě vyhráli a postoupili do dalšího kola.
 
SESTAVA:Široký Branislav (46.minuta Kyzlink Jakub) - Vašíček Luboš,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Duchovný  Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Urbánek Filip(72.minuta Kučera Lukáš) - Pernica Lukáš,Azbayar Azzaya.
 
  ŽK:8.minuta Maška Josef (faul)