FC MORAVSKÝ KRUMLOV - TJ VILÉMOVICE 3 : 2 ( 1:0 )

12.06.2023 13:34

 

V sobotu 10. 6. 2023 jsme v posledním kole 1. A třídy odehráli své utkání na hřišti aktuálně třetího týmu tabulky, a to mužstva Moravského Krumlova. Ze zdravotních důvodů chyběl Tomáš Polách starší, Marek Pernica a Dominik Dinga. Kvůli pracovním povinnostem chyběl Branislav Široký a Tomáš Jarůšek. Z rodinných důvodu chyběl Tomáš Heger a Lukáš Mareš. Naopak do utkání naskočil Radek Randula.

Do utkání jsme vstoupili v oslabené sestavě, ale zato v nové sadě dresů, tentokrát v černé kombinaci se zlatou, a hned jsme mohli jít do vedení, jenže Kučera, po přihrávce Sedláka, střílel vedle branky domácích. Domácí odpověděli střelou nad naši branku. Také Siegl mířil nad branku domácích. Domácí střela, o chviličku později, také šla mimo naši branku. Oblouček Siegla za domácí obranu směřoval na rozběhnutého Koutného, ale jeho tečovaná střela, v dobré pozici, šla na roh. Ten zahrával Kasálek, jenže hlavička Školaře šla těsně mimo branku. Domácí zahrozili dvěma střelami Bognera. Jedna šla mimo a tu druhou, po přihrávce Traorého, vytěsnil pohotovým zákrokem brankář Hlaváček. Běžela 28. minuta, když domácí zahrávali přímý kop. Míč si postavil domácí kanonýr Bogner a přesnou střelou k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 34. minutě musel zraněného Martina Kasálka nahradit Radek Randula. Po další naší akci střílel Chaloupka, brankář domácích jeho střelu vyrazil na roh. Míč si postavil Siegl, ale z následného závaru, který vznikl v pokutovém území domácích, jsme nic nevytěžili. Z přímého kopu to zkoušel Siegl, ale neuspěl. Domácí také zahrozili dvěma kombinačními akcemi, ale gólově z toho nic nevytěžili. V samotném závěru první půle zahrával přímý kop Sedlák, jenže mířil nad. Po první půli jsme tedy prohrávali nejtěsnějším rozdílem.

Druhá půle začala střelou Siegla, ale jeho pokus šel těsně mimo branku. Domácí odpověděli střelou Traorého do tyče. V další šanci se ocitl znovu Traoré, ale jeho technická střela šla těsně mimo naši branku. V 58. minutě, po přihrávce Lichého, si míč zpracoval Traoré, jeho technická střela zapadla k tyči naší branky a domácí zvýšili na 2:0. V další šanci Bognera, při pokusu o přehození, včasným výběhem zabránil gólu brankář Hlaváček. Dvěma nebezpečnými náběhy, po přistrčení Kučery, jsme se chtěli prosadit i my, ale jak náběh Sedláka, tak náběh Zacha ke snížení stavu nevedl. Po rohu Siegla nebezpečně hlavičkoval Sedlák, ale jeho pokus šel těsně mimo. Běžela 71. minuta, když domácím, svým důrazem, vystihl rozehrávku Kučera, od něj se míč odrazil k Sieglovi, který si ho zpracoval a přesnou střelou k tyči snížil na 2:1. V další šanci se, po akci Mašky a Chaloupky, objevil Sedlák, jehož střelu vyrazil brankář domácích. Navíc byl odmáván velmi sporný ofsajd, a tak by branka stejně neplatila. V dobré pozici střílel domácí Bogner nad. O chvilku později, znovu Bogner, z velké dálky napřáhl, ale jeho pokus o přehození skončil na břevně naší branky. Běžela 79. minuta, když po naší akci zůstal ležet na trávníku Chaloupka, který byl sražen loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí nechal pokračovat ve hře domácí, ti se dostali až před naše pokutové území a Bogner udělal kličku i našemu brankáři a střelou do prázdné branky zvýšil na 3:1.Chvíli na to jsme se dostali do slibného přečíslení my, ale rozhodčí nesmyslně přerušil hru, že na trávníku, v blízskosti našeho velkého vápna, zůstal ležet domácí hráč – při nejmenším zajímavé. V 83. minutě, po dlouhém nákopu Mašky, svedl souboj s domácím brankářem Sedlák, a protože byl u míče dřív, hlavou překonal vyběhnuvšího domácího brankáře a snížili na 3:2. Domácí odpověděli šancí Bognera, ale jeho pokus šel těsně mimo. I nadále jsme domácí tlačili, ale bylo nám odpískáno několik údajných ofsajdů. Do dobré šance přihrál Friedovi Sedlák, ale jeho střela šla nad branku domácích. V samotném závěru centroval do pokutového území Siegl, ale z následného závaru se nám již srovnat nepodařilo, a tak jsme se museli spokojit s porážkou. V konečné tabulce našeho premiérového ročníku, i když situace po podzimní části nebyla jednoduchá, jsme obsadili 9. místo a za to patří všem hráčům a trenérovi velký dík.  

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Školař Ondřej, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Kučera Martin, Zach Vojtěch, Kasálek Martin (34. min Randula Radek), Siegl Patrik, Koutný Václav, Sedlák Richard.

PŘIPRAVENI: Maška David.

 

 ŽK: 80. minuta Siegl Patrik (protesty)

 

STATISTIKA TJ VILÉMOVICE

GÓLY                                                                        PŘIHRÁVKY

71. minuta Siegl                                                      Kučera Martin

83.minuta Sedlák                                                    Maška Josef   

 

: