FC BOSKOVICE "B" - TJ VILÉMOVICE 3 : 1 ( 3 : 1 )

08.09.2020 12:57

 

V neděli 6.9. 2020 pokračovala 1.B třída dalšími zápasy a nás čekal na hřišti v Boskovicích těžký zápas, který jsme měli sehrát s jejich B týmem. Bohužel na rozdíl od minulého zápasu jsme měli na lavičce náhradníků pouze dva hráče a brankáře.

Úvod zápasu se lépe povedl domácím, kteří ve své první akci orazítkovali dokonce břevno naší branky. My jsme odpověděli akcí Polácha, který dal míč do běhu Jarůškovi, ale tomu při pokusu o kličku brankář domácích míč vyškrábl do bezpečí. O chvíli později Azbayar přiklepl Jarůškovi, ale jeho pokus šel těsně mimo. Střelu Polácha gólman domácích také vyrazil do bezpečí. V 10. minutě domácí Neděla utekl po levé straně hřiště a jeho tečovaný centr nakonec dorazil do naší branky Havelka a otevřel skóre zápasu - 1:0. My jsme se snažili o vyrovnání. V šanci se ocitl Azbayar, který pálil nad. Jarůšek našel Hegera, ale jeho střela šla těsně mimo domácí branku. Běžela 19. minuta, domácí provedli další rychlý kontr a tentokrát centr Martínka poslal do naší sítě pohotově Neděla a dal na 2:0. Po inkasovaných gólech jsme zbraně nesložili a dál pokračovali v aktivní hře. Po akci Kasálka s Poláchem střílel Heger sám  před brankářem mimo. V pokutovém území domácích jsme vytvořili dva velmi nebezpečné závary, ale míč se nám do sítě dopravit nepovedlo. Z přímého kopu to zkoušel Polách, ale jeho technická střela šla těsně mimo domácí branku. V 31. minutě se po dlouhém nákopu domácích dostal do úniku Stara, který svoje sólo bezproblémově zakončil a navýšil už na 3:0 pro domácí. V dobré šanci se ocitl znovu Jarůšek, ale neuspěl. Tvrdou střelu vyslal na domácího brankáře Zach, k odraženému míči se dostal Jarůšek, ale svým pokusem orazítkoval pouze tyč domácí branky. Ve 42. minutě potáhl míč po levé straně hřiště Kasálek, prošel až do pokutového území přihrál Pernicovi, který míč pohotovou dorážkou uklidil do domácí branky a snížil na 3:1. První půle tedy skončila lépe pro domácí a to zejména z důvodu, že jsme neproměnili asi sedm stoprocentních tutovek.. 

Druhá půle začala lépe pro nás a v jejím úvodu dvakrát nebezpečně pálil Zach, ale své pokusy nasměroval těsně mimo branku domácích. V 60. minutě Polách zakroutil přímý kop přímo na hlavu Siegla, jenže jeho hlavička šla těsně mimo branku domácích. Po zprvu nenápadné akci vyprášil Pernica jen boční síť. Tvrdá střela Polácha šla také pouze mimo. Dál jsme pokračovali v aktivitě, snažili jsme nepříznivý vývoj zápasu otočit. Bohužel přesnost v zakončení nám v průběhu, jak první půle, tak druhé půle, chyběla. Do velmi dobré šance se dostal domácí Havelka, ale skórovat se mu nepodařilo. Ke konci zápasu se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, my jsme dnes střelecké štěstí neměli. Domácí si již závěr zápasu pohlídali a zaslouženě vyhráli.

Co říci závěrem, doufáme, že jsme si vybrali smůlu v neproměňování brankových příležitostí až do konce sezóny a hned v dalším utkání s Čebínem, který doma překvapivě porazil Lelekovice, potvrdíme střeleckou formu z předchozích zápasů.     

       

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Pernica Marek, Maška Josef  "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Azbayar Azzaya (63. min. Randula Radek), Heger Tomáš, Kasálek Martin, Polách Tomáš, Zach Vojtěch, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Maška David, Vašíček Luboš.