FC BOSKOVICE "B" - TJ VILÉMOVICE 0 : 4 ( 0 : 3 )

17.08.2021 11:19

             

V neděli 15.8.2021 jsme v dalším kole 1.B třídy zajížděli na hřiště B - týmu Boskovic, kde se nám zatím nikdy moc nedařilo a tak jsme nepříjemnou bilanci chtěli zlomit. Zápas začal vzájemným oťukáváním, ale v první větší šanci jsme se objevili my, když po přímém kopu se v šanci objevili Polách a Maška, ale ke vstřelení branky jejich pokusy nevedly. Domácí odpověděli křídelní akcí, která také ke vstřelení gólu nevedla. Do naší další šance přiklepl míč Heger Poláchovi, jeho střelu však vyrazil brankář domácích do bezpečí. Ve 23. minutě si udělal trochu prostoru ve středu hřiště Polách, přesným pasem našel Švancaru, který přesnou střelou přehodil domácího brankáře a poslal nás do vedení - 0:1. Hned po našem gólu se objevili v šanci domácí, ale chyběla jim přesnost v zakončení. V naší další dobré šanci se po přihrávce Hegera ocitl Pernica, ale mířil mimo. V 35. minutě vybojoval ve středu hřiště míč Zach, přihrál Poláchovi, ten poslal přesný pas na Švancaru, který parádně načasovanou přihrávkou vybídl ke skórování Jarůška a ten přesnou střelou překonal brankáře domácích podruhé - 0:2. O chvíli později Jarůšek našel Švancaru, ale jeho technický pokus brankář domácích vyrazil na roh. Běžela 45. minuta, když Zach našel rozběhnutého Švancaru, ten obešel protihráče, přesně našel naši novou posilu, mladíčka Davida Frieda, a ten zblízka pohotově vsítil svou první a doufáme, že ne poslední branku za náš tým. Skóre utkání upravil už na 0:3. V samotném závěru první půle se opět dostal do šance Fried, ale mířil těsně mimo. Do kabin se tedy šlo pro nás za velmi příznivého stavu.

Druhá půle začala lépe pro nás a již ve 48. minutě Zach poslal do úniku Jarůška, který povedenou a přesnou střelou navýšil náš náskok už na 0:4. Dál jsme pokračovali v aktivitě a v dobrých příležitostech se ocitli Jarůšek a Polách, ale jejich šance gólem neskončily. Domácí se snažili nepříznivý vývoj zvrátit, ale buď stříleli mimo, nebo jim jejich střelecké pokusy zlikvidoval skvělými zákroky náš brankář Hlaváček. V dobré šanci se po centru Jarůška objevil Heger, ale jeho hlavička nebyla přesně namířena a letěla nad. Po akci Mareše a Hegera střílel těsně mimo Jarůšek. O chvíli později se v šanci ocitl Pernica, ale neuspěl. Při další příležitosti přihrál Kučera Hegerovi, ale jeho střelu zablokovali obránci. V samotném závěru, po rohu Hegera, hlavičkoval Pernica, ale mířil těsně nad. Utkání se již blížilo ke svému konci a my si po výborném výkonu připsali zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Pernica Marek, Kasálek Martin, Maška Josef "K", Duchovný Robin (46. min Kučera Martin), Fried David (56. min Randula Radek), Heger Tomáš, Zach Vojtěch, Polách Tomáš, Švancara Petr (57. min. Mareš Lukáš), Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Veselý Zdeněk.

                                                      STATISTIKA         -    TJ VILÉMOVICE 

 

                                         GÓLY                                          PŘIHRÁVKY

 

                          23. minuta Švancara Petr                         Polách Tomáš

                          35. minuta Jarůšek Tomáš                       Švancara Petr

                          45. minuta Fried David                             Švancara Petr

                          48. minuta Jarůšek Tomáš                       Polách Tomáš                  

                             

ŽK : 81. minuta Mareš Lukáš (faul)